logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Standbouw

Bij het opbouwen van de stand wilt u graag eenvoudig te werk kunnen gaan en snel klaar zijn met de opbouw. In sommige gevallen heeft u hiervoor professionele standbouwers nodig, maar wat als de opbouw sneller en beter kan? Of nog belangrijker, wat als u dit zelf zou kunnen?

Clever Frame maakt dit mogelijk. Het beursmateriaal van Clever Frame is zo ontworpen dat installeren zeer eenvoudig is. U heeft geen standbouwers nodig om u te komen ondersteunen. Ook gereedschap is niet nodig. Het design van de beursstand is zo ontworpen dat u makkelijk uw stand kunt ombouwen tot iets dat altijd past bij de presentatie van uw onderneming, welke afmeting uw stand ook heeft.

De goede kwaliteit van de beurswanden draagt bij aan de positieve ervaring die een prospect met u kan hebben. Exposion bedrukt de beurswanden met een ontwerp dat past bij uw huisstijl, zodat u precies de uitstraling heeft die u wenst voor uw stand.

Altijd zekerheid voor uw standbouw

Standbouw is niet ingewikkeld. Het is zelfs heel eenvoudig. Als u kiest voor een modulaire, herbruikbare stand van CleverFrame, kunt u uw stand inrichten zoals u dat wenst. Steeds opnieuw. De stand is makkelijk aan te passen aan de gewenste afmetingen. Zo kunt u de hoogte ingaan met uw stand, of juist kiezen voor een uitbreiding, zodat u meer ruimte heeft om uw producten of diensten weer te geven.

Daarnaast is een modulaire stand handig als u net iets minder ruimte heeft dan vooraf gedacht. U staat niet langer voor verrassingen met een stand die zo makkelijk aanpasbaar is. U kunt het allemaal zelf.

Exposion is met CleverFrame het juiste adres voor standbouw. Informeer naar de mogelijkheden voor uw stand voor op de eerstvolgende vakbeurs.

Presentatie en functionaliteit

Multimedia en decoratie

6

platen

En op 25 manieren in te delen

12

CONFERENTIES

Op 80 manieren in te delen

24

EVENEMENTEN

Op 100 verschillende manieren in elkaar te zetten

36

VAKBEURZEN

150 keuzes kwa opbouw en te veranderen