logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Presentatiewanden kopen

Voordat u naar een beurs gaat om uzelf, uw bedrijf of uw product of dienst te presenteren, wilt u graag dat alles vooraf goed geregeld is. Een presentatiewand hoort hier ook bij. Bent u wel eens nerveus of uw ontwerp goed is afgedrukt op uw wand? Of dat de juiste wand is geleverd? Dan wordt het tijd dat u uw eigen presentatiewanden gaat kopen om deze verrassingen uit te weg te gaan.

Het gebruik van goede presentatiewanden staat zeer professioneel en geeft u de mogelijkheid met meer zelfvertrouwen uw verhaal te doen. Presentatiewanden kopen die er professioneel uitzien, dat kan met CleverFrame van Exposion. Bij Exposion wordt met de beste zorg uw presentatiewand voorbereid op uw beurs of evenement. U kunt uw wand laten een bedrukken met een ontwerp in uw huisstijl. Zo kunt u uw onderneming op de beste manier mogelijk presenteren en komt u niet langer voor verrassingen te staan.

Presentatiewanden kopen bij Clever Frame

Exposion biedt met Clever Frame diverse flexibele, herbruikbare presentatiewanden waar u uit kunt kiezen. Presentatiewanden kopen wordt zo heel eenvoudig en geeft u meer zekerheid over uw stand.

Het aanbod van CleverFrame bestaat uit diverse rechte wanden, hoge wanden, curved en meer soorten presentatiewanden. De wanden zijn eenvoudig op te zetten en groot genoeg om uw huisstijl opvallend weer te geven. Een aantrekkelijk vormgegeven presentatiewand heeft een goede uitstraling en zal positief bijdragen aan uw imago op de beurs.

Bij CleverFrame staat de kwaliteit van de wanden voorop. De presentatiewanden zijn zeer stabiel en eenvoudig op te zetten zodat u zorgeloos kunt presenteren. Neem contact op met Exposion om uw wensen te bespreken.

Presentatie en functionaliteit

Multimedia en decoratie

6

platen

En op 25 manieren in te delen

12

CONFERENTIES

Op 80 manieren in te delen

24

EVENEMENTEN

Op 100 verschillende manieren in elkaar te zetten

36

VAKBEURZEN

150 keuzes kwa opbouw en te veranderen