logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Modulaire beursstand

Met een beursstand heb je de mogelijkheid jouw producten of diensten te presenteren op een beurs of congres. Om dit zo goed mogelijk bij de uitstraling je onderneming te laten aansluiten, wil je gebruik kunnen maken van een stand die je steeds kunt aanpassen aan je wensen zowel het formaat als de visuals.

Op een beurs of congres wil je potentiele zakenpartners of afnemers een professionele indruk van je organisatie tonen. Kwaliteit is om die reden van groot belang.

Om een goede presentatie van je bedrijf neer te zetten, kun je gebruik maken van een modulaire beursstand van Clever Frame. De CleverFrame presentatie-panelen zijn zo flexibel, dat je de beursstand steeds op kunt zetten zoals je op dat moment wilt.

Dit herbruikbare, en modulaire standbouw systeem is zo opgebouwd, dat een groot deel van de onderdelen op diverse manieren kunnen worden geplaatst. Je kunt de stand uitbreiden of klein houden, afhankelijk van de standoppervlakte die je ter beschikking hebt.

Een grotere stand biedt meer ruimte om in contact te komen met bezoekers van de beurs. Daarentegen ben je met een kleinere stand flexibeler en kunt u deze op meerdere evenementen plaatsen. Een modulaire beursstand heeft veel voordelen en is altijd aan te passen aan je wensen. Dat levert natuurlijk een behoorlijke besparing op je communicatie-budget op.

Beursstands van Clever Frame

Exposion adviseert de modulaire beursstands van Clever Frame. Door het eenvoudige en doordachte ontwerp is het zeer eenvoudig zelf je stand in elkaar te zetten, zonder gebruik van gereedschap.

Beursstands van Clever Frame zijn herbruikbaar en makkelijk aan te passen, zowel de opbouw als de panelen kunt je eenvoudig, en steeds opnieuw wisselen. Hierdoor heb je slechts één stand nodig voor de beurzen en evenementen die in uw agenda gepland staan.

Met een beursstand van het modulaire CleverFrame heb je altijd de juiste stand beschikbaar.

Presentatie en functionaliteit

Multimedia en decoratie

6

platen

En op 25 manieren in te delen

12

CONFERENTIES

Op 80 manieren in te delen

24

EVENEMENTEN

Op 100 verschillende manieren in elkaar te zetten

36

VAKBEURZEN

150 keuzes kwa opbouw en te veranderen