logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Beurswanden kopen

Een beursstand wordt gebruikt om uw bedrijf, product of dienst zo goed mogelijk te presenteren op een vakbeurs, event of andere bijeenkomst. Voor de inrichting van de beursstand zijn herbruikbare beurswanden die u zelf kunt laten ontwerpen een goede investering.

Als u regelmatig beurzen bezoekt en deze graag op dezelfde manier vormgeeft, is het kopen van uw eigen beurswanden een goed idee om u tijd en zorgen te besparen. Deze wanden kunt u laten bedrukken in uw eigen huisstijl. Het kiezen van een beurswand doet u niet zomaar; u wilt er een kiezen die u steeds opnieuw kunt gebruiken met een professionele uitstraling van een betrouwbare leverancier

Er zijn diverse soorten beurswanden waar u een keuze uit kunt maken. De displays van CleverFrame zijn veel gekozen beurswanden om te kopen. Deze beurswanden bieden een professionele basis voor de presentatie van uw stand. De wanden zijn stevig, stabiel en makkelijk op te zetten in steeds wisselende opstellingen.

Een professionele uitstraling dankzij Clever Frame

Clever Frame heeft herbruikbare beurswanden in diverse maten en vormen. Zo kunt u beurswanden kopen die passen bij de manier waarop u uw stand graag wilt opbouwen. Het aanbod van Clever Frame bevat beurswanden die met de hoogste nauwkeurigheid zijn ontwikkeld, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Keer op keer.

De kleuren van uw grafische ontwerp zullen mooi op de beurswanden worden weergegeven en dragen bij aan uw professionele uitstraling. Bij Exposion kunt u de beurswanden kopen van CleverFrame. De beurswanden van CleverFrame dragen bij aan de professionele uitstraling van uw stand. Uw organisatie maakt daardoor een professionel indruk op de bezoekers van uw stand. Met het kopen van de beurswanden van CleverFrame bij Exposion koopt U een professionele herbruikbare beursstand.

Presentatie en functionaliteit

Multimedia en decoratie

6

platen

En op 25 manieren in te delen

12

CONFERENTIES

Op 80 manieren in te delen

24

EVENEMENTEN

Op 100 verschillende manieren in elkaar te zetten

36

VAKBEURZEN

150 keuzes kwa opbouw en te veranderen