logo

Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Beursstand kopen

Wilt u niet langer afhankelijk zijn van een standbouwer? Dan wordt het tijd dat u uw eigen beursstand gaat kopen. Een beursstand kopen doet u niet zomaar; u wilt er graag een die past bij de manier waarop u uw stand wilt opbouwen. En natuurlijk van een betrouwbare leverancier.

Op beurzen is het belangrijk dat u uw onderneming op de juiste manier kunt presenteren. Hierbij is het belangrijk dat u over een beursstand beschikt die van hoge kwaliteit is en past bij uw wensen. U kunt een beursstand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen beursstand te kopen. Dit maakt het makkelijker om uw beursstand op te bouwen op het moment dat het U uitkomt.. Het gebruik van uw eigen modulaire beursstand geeft u de mogelijkheid de ontwerpen van de stand steeds opnieuw aan te passen aan uw eigen wensen.

Beursstand kopen van Clever Frame

Exposion adviseert de herbruikbare panelen van CleverFrame. De beurs-panelen zijn samengesteld met de hoogste nauwkeurigheid en zijn tevens zeer makkelijk in opbouw en transport. U kunt dit volledig zelf, zodat u niet afhankelijk bent van standbouwers en dat ook nog eens zonder gereedschap.

Beursstands van Clever Frame hebben een zeer modern en professioneel uiterlijk, zodat u een professionele stand heeft op iedere (vak)beurs. Het doordachte ontwerp van het standbouw systeem maakt het makkelijk deze op te bouwen en de panelen af te wisselen, aan beide kanten van het frame. Door het gebruik van magneten en aluminium koppelstukken is het gemakkelijk bevestigd en heeft u in no-time uw professionele stand gereed staan. Keer op keer.

Een beursstand kopen had nog nooit zoveel zekerheid.

Presentatie en functionaliteit

Multimedia en decoratie

6

platen

En op 25 manieren in te delen

12

CONFERENTIES

Op 80 manieren in te delen

24

EVENEMENTEN

Op 100 verschillende manieren in elkaar te zetten

36

VAKBEURZEN

150 keuzes kwa opbouw en te veranderen